Shkolla “Xhemajl Mustafa” në Prishtinë ka njoftuar se të enjten më 29 dhjetor do të mbahen mbledhjen e prindërve.

Njoftimi i plotë:

‼️NJOFTIM‼️
Njoftohen prindërit se mbledhjet e prindërve do të mbahet të enjten, më 29.12.2022, sipas këtij orari:

– Klasat VI – IX, V/1 dhe V/2 nga ora 19:00

– Klasat I – IV, V/3 dhe V/4 nga ora 18:00.

ExpressAktiv

Kidsofkosova.net

Ju mirëpresim! 🫶🏼