Stresi dhe Lugati kanë pirë verë bashkë rreth orës 3 të mëngjesit.

Artistët kanë ngritur dolli dhe në ndërkohë kanë diskutuar me njëri-tjetrin, njofton Klankosova.

“Çfarë jete ish kjo”, i thotë Stresi, Lugatit gjatë bisedës.

Ndiqni videon e mëposhtme.

ExpressAktiv

Klankosova.tv