Pasi lexoi letrën e Luizit, Kiara pranoi të pijë një kafe me të nesër në mëngjes. Por, me një kusht.

Nuk do t’i flasi më pas kafes, pasi duhet të zbatojë urdhrin e dhënë nga Amos, i cili është lideri i shtëpisë.

Kiara tha se fjala e liderit është ligj dhe duhet zbatuar. Nga ana tjetër, Amos i tha Luizit se ky urdhër, fillimisht do të zbatohet për 24 orë.

ExpressAktiv

Top Channel