Ai njihet si mbështetës dhe përkrahës i madh i UÇK-së.

Reperi, Gold AG i ka reaguar analistit, Xhevdet Pozhari pas deklaratës së tij lidhur me veteranin e akuzuar në Hagë, Nasim Haradinaj.

Postimi i plotë i reperit pa ndërhyrje:

“Çdo krijesë që ka shpirtë derdh lot o i paditur.Zoti nuk i ka kriju lotët veç për gra ose për të ligë, përkundrazi një sy që loton dije që zemra është e gjallë por ka dhimbje.Shyqyr kena pas trima si Nasimi në luftë se me pas prit prej juve që nuk qani hala zastavat nëpër Kosovë kishin patrullu. LIRIA KA EMËR UÇK”.

Çdo krijesë që ka shpirtë derdh lot o i paditur.Zoti nuk i ka kriju lotët veç për gra ose për të ligë, përkundrazi një sy që loton dije që zemra është e gjallë por ka dhimbje.Shyqyr kena pas trima si Nasimi në luftë se me pas prit prej juve që nuk qani hala zastavat nëpër Kosovë kishin patrullu.
LIRIA KA EMËR UÇK 🇦🇱
Mund të jetë një imazh i 1 person dhe teksti që thotë "WETRET Xhevdet Pozhari 1d Nasim Haradinaj në HaAe paska qajt, e këtu i thejke tavolinat nëpër emisione. Mbahu, burrë! Kalon edhe kjo... Like Comment Share"

ExpressAktiv

Kosovarja-ks.com