Emisari special i BE-së për dialogun Kosovë-Serbi, Miroslav Lajçak ka njoftuar se do të vazhdojnë diskutimin me kryenegociatorët e dialogut më 13 maj.

Lajçak me një postim në twitter njoftoi se darka joformale ka përfunduar, për të cilën tha ishte i është mirënjohës qeverisë gjermane për pritjen.

Në fotografinë e postuar nga Lajçak shihet se kryeministri Kurti ishte duke buzqeshur, ndryshe nga presidenti serb Aleksandër Vuçiq që i shihet i ngrysur.

“E mirëpritëm mundësinë për një darkë joformale diskutimi rreth Dialogut me kryeministrin Kurti dhe presidentin Vuçiq në Berlin. Mirënjohës ndaj qeverisë gjermane për pritjen. Ne do të vazhdojmë diskutimin në nivel të kryenegociatorëve më 13 maj”, shkroi Lajcak.

Ndryshe, në media u raportu se kjo darkë ka filluar që nga ora 19:45.

Welcome the opportunity for an informal dinner discussion about the Dialogue with Prime Minister Kurti and President Vucic in Berlin. Grateful to the German government for hosting. We will continue the discussion on the level of Chief negotiators on 13 May.

Ndryshe, në media u raportu se kjo darkë ka filluar që nga ora 19:45.

ExpressAktiv

GazetaExpress