Sonte pritet një takim i presidentit të Serbisë, Aleksandër Vuçiq në territorin e Serbisë, me serbët e vendosur në barrikada, e po pritet të dihet se çfarë vendimi kanë marrë serbët e veriut, sa i përket çështjes së tërheqjes nga barrikadat.

 

Gazetarja e RTK-së, Anamari Repiq, raporton se takimi do të fillojë pas orës 20:00 dhe në takim pritet që të kërkohet heqja e barrikadave.

ExpressAktiv

Rtk.live