Enxhel Shkira dyshohet se ka thyer krahun.

Ajo është dërguar në spital dhe reagimi ka qenë i menjëhershëm i prodkusionit, shkruan”Kosovarja”.

Në llogarinë Instagram, ata kanë treguar për gjendjen e Enxhël dhe kanë tregua se gjatë gjithë kohës sa ajo të trajtohet në spital produksioni dhe kamerat do të jenë me të./Kosovajra/

ExpressAktiv