Kryetari i Degës së Lidhjes Demokratike të Kosovës në Podujevë, Ekrem Hyseni, njofton për vdekjen e Avdi Jusufit, ish-zyrtar në këtë parti, i cili sipas Hysenit për një kohë shërbeu edhe në strukturat më të larta.

“Me pikëllim mora lajmin për ndarjen nga jeta të veteranit të arsimit llapjan, Avdi Jusufi. Arsimtarin Avdi, do ta kujtojmë përherë për kontributin e dhënë në arsimimin dhe edukimin e shumë brezave gjatë punës së tij në arsim”, shkruan Hyseni ndër të tjera.

ExpressAktiv

Me pikëllim mora lajmin për ndarjen nga jeta të veteranit të arsimit llapjan, Avdi Jusufi.
Arsimtarin Avdi, do ta kujtojmë përherë për kontributin e dhënë në arsimimin dhe edukimin e shumë brezave gjatë punës së tij në arsim.
Ai, po ashtu dha kontribut të veçantë edhe për degën e LDK-së në Llap, ku për një kohë shërbeu edhe në strukturat më të larta.
Në këto momente pikëllimi shpreh ngushëllimet më të sinqerta për familjen Jusufi dhe të gjithë bashkëveprimtarët e bacës Avdi.
Mund të jetë një imazh i 1 person dhe ambiente të jashtme