Ka vdekur sot Erin Godanci, 27-vjeçari nga Prishtina.Lajmin e kanë bërë të ditur miqtë e tij, përmes rrjetit social Facebook.

 

“Moti s’jom shoku ma shumë se me lajmin për Erinin. Definicioni i vërtetë i battery charger. Kanë mjaftu pesë sekonda shkëmbim me të dhe nje buzëqeshje dhe ta ka transferu ca energji pozitive.

U prehsh në paqe Erin Godanci! Ke me i mungu Prishtinës!”, shkroi ish-kryetari i Prishtinës.

ExpressAktiv

Kosovarja-ks.com

Moti s’jom shoku ma shumë se me lajmin për Erinin. Definicioni i vërtetë i battery charger. Kanë mjaftu pesë sekonda shkëmbim me të dhe nje buzëqeshje dhe ta ka transferu ca energji pozitive.
U prehsh në paqe Erin Godanci! Ke me i mungu Prishtinës!
<img class="j1lvzwm4" role="presentation" src="data:;base64, ” width=”18″ height=”18″ />