Te lutemi per Lean e cila kaloi rrezikun e pare per jeten, por jemi ne pritje te pergjigjes se biopsise per te bere operacionin e tumorit dhe ka nevoje shume per lutjet tona. Le te behet shkak tek Zoti me lutjet tona qe ajo te sherohet. Le te lutemi qe stafit me te mire mjeksore qe e ka marre persiper Zoti t’u jape sukses! Jemi me ty Lea, Zoti te sherofte 🤲
ExpressAktiv