Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë së Veriut Talat Xhaferi dhe kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim Ali Ahmeti, e kanë vizituar familjen e ish-kryetarit të Kuvendit të Kosovës Kadri Veseli.

Xhaferri dhe Ahmeti shkuan për ngushëllime me rastin e vdekjes së nënës së ish-kryetarit të Kuvendit.

VIDEO KËTU

Nëna e i ish-kryetarit të Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veselit, Ajshe Veseli, ka vdekur ditën e premte.

ExpressAktiv

GazetaExpress