Në muret e policisë dhe në hapsira të tjera publike në Skenderaj, sot janë shënuar grafitet pas rastit të djeshëm që tronditi këtë qytet, ku një grua u vra nga burri i saj.

Organizata Kolektivi për Mendim dhe Veprim Feminist ka postuar grafitet duke thënë se “këto përveç që denoncojnë fajtorët, janë edhe thirrje për revoltë kundër patriarkalizmit të institucionalizuar -që nga familja e në polici e gjykata- që po ua merr jetën grave”.

ExpressAktiv

GazetaExpress

Më posht gjeni grafitet e shënuara në disa mure në qytetin e Skenderajt: