Serbët vendosin barrikadë në Merdare nga pjesa e Serbisë

Një grup prej 20 personash serbë kanë bllokuar pikën kufitare në Merdare. Bëhet fjalë për pjesën nga Kurshumlia në drejtim të pikës kufitare.

Sipas RTS-së, ata kanë vendosur një kamion për të mbështetur serbët e Kosovës.

Ata njoftuan se do të qëndrojnë deri në një njoftim të dytë dhe shprehën shpresën se të tjerë do t’i mbështesin dhe do t’i bashkohen protestës, raporton  RTS, transmeton Klankosova.tv.

ExpressAktiv