“Cila ka qenë qeveria më e mirë që e ka pasur Kosova?”, kjo ishte pyetja që gazetari Sefer Demiri, ua ka bërë qytetarëve në sheshin “Nënë Tereza” në Prishtinë.

Mendimet e tyre ishin nga më të ndryshmet.

 

Bekë Berisha në ligjerata, por te Shefqet Krasniqi – Gazeta Express
“Sipas mendimit tim dy qeveri kanë qenë më të mirat, ajo e Bajram Rexhepit dhe tash e Albin Kurtit. Ajo e para e ka stabilizu qeverinë, kjo e fundit duhet të bëj ndryshime”, tha një qytetar.

Ndërkaq një qytetar tjetër u tregua i ashpër ndaj qeverisë së Kurtit, derisa kujton se sa herë ia ka rrit rrogën Thaçi.

Për t’i dëgjuar përgjigjet e tyre, klikoni në video.

ExpressAktiv

GazetaExpress.