nga Mejreme Gashi

Për dallim nga fëmijët e tjerë, që mësimin e rinisën më 1 shkurt, Ëmbla e bëri këtë të mërkurën, një ditë më pas, në shkollën fillore “Bashkimi” në Gostivar.

Kjo për shkak se disa prindër nuk deshën që kjo vogëlushe të jetë në klasë me vajzat dhe djemtë e tyre. Preteksti që ata gjetën ishte se Ëmbla ka qenë agresive ndaj fëmijëve të tjerë. Ata nënshkruan peticion për këtë punë.

Drejtoria e shkollës respektoi peticionin e prindërve, duke ia ndërruar, çdo dy javë, klasën vogëlushes me sindromin down.

ExpressAktiv

KlanKosova.tv