Amosi dhe Dea dhanë puthjen e parë për këtë Big Brother VIP edhe pse në kuadër të një loje ku ata po aktronin një pjesë filmi.

Por kjo situatë duket se ka lënë një ndjenjë sikleti mes tyre.

Amosi: Pse u trembe?

Dea: Nuk u tremba, ishte reagim i momentit!

https://www.instagram.com/bigbrotheralb_vip/?utm_source=ig_embed&ig_rid=49cb7ed0-1602-4d95-b25e-68b36cdb0a07

ExpressAktiv

Top Channel,tv