Motrat ukrainase, Anna dhe Sofia shihen të përqafuara ndërsa personat  përreth tyre mbajnë qirinj ghjatë funeralit të babait të tyre, i cili u vra në betejë.

Ushtari ukrainas, Ruslan Borovyk u vra gjatë përballjes me forcat ruse për të mbrojtur atdheun e tij.

Ukraina ndodhet në ditën e 70 të luftës, ndërsa shumë prej qyteteve janë të shkatërruar nga bombardimet ruse.

Mijëra familje janë larguar nga vendet e tyre duke gjetur strehim në qytete më të sigurta apo shtetet në kufi me Ukrainën.

ExpressAktiv

Top Channel