Masakra e Reçakut, dëshmia e krimit gjenocidal në Kosovë, shënoi momentin vendimtar të kthesës në luftën dhe përpjekjet tona për liri dhe pavarësi.
Me pietet dhe respektin më të thellë, përjetë do t’i kujtojmë të gjithë martirët, dëshmorët dhe heronjtë, që me flijimin e tyre u bënë gurthemel i lirisë sonë.
Zoti i mëshiroftë të gjithë të rënët për liri!
ExpressAktiv
Halil Kastrati
Mund të jetë një imazh i teksti
Mund të jetë një imazh i 1 person, në këmbë dhe teksti
Mund të jetë një imazh i një ose më shumë persona dhe njerëz në këmbë