Një banesë është në Fushë Kosovë përfshirë nga flakët mbrëmjen e fundit të vitit 2022.

Lexues të Klankosova.tv kanë dërguar pamje ku shihet se banesa e cila gjendet në katin më të fundit të objektit është tërësisht në flakë, ndërsa policia e zjarrfikësit janë parë në vendngjarje.

Klankosova.tv ka kontaktuar me policinë në lidhje me rastin dhe është në pritje të një përgjigje zyrtare.

ExpressAktiv

Klankosova.tv