Rusia nuk po i kursen më as civilët. Teksa janë bërë disa ditë luftime në Kharkiv – qytetin e dytë më të madh të Ukrainës, të cilin forcat ruse duan ta marrin nën kontroll – pasojat e bombardimeve të sotme janë të pabesueshme.

“Nexta” ka publikuar pamje të rënda të civilëve të cilët kanë mbetur të vrarë nga bombardimet.

Pamjet janë shumë të rënda dhe personat nën 18 vjeç këshillohen të mos i shikojnë:

Sot në qytetin Kharkiv të Ukrainës nga forcat ruse është bombarduar edhe ndërtesa e policisë.

Nga Ministria e Urgjencave në Ukrainë janë publikuar edhe fotografi ku shihet ndërtesa e shkatërruare nga bombardimet.

Forcat ruse i kanë ashpërsuar sulmet në qytetin e dytë më të madh në Ukrainë.

Për t’i shikuar fotografitë, kliko KËTU.

ExpressAktiv

GazetaExpress