ORCA sot ka dorëzuar në Këshillin e Etikës të Universitetit të Prishtinës prova përfundimtare mbi plagjiaturën e denoncuar më 1 tetor 2021 të dy profesorëve të Fakultetit filozofik Ardian Kastratit dhe Bujar Dugollit.

Përmes një njoftimi për media, thuhet se revista ku kishin publikuar dy profesorët, pas një komunikimi zyrtar me ORCA ka identifikuar elementet e plagjiaturës së punimit dhe ka vendosur ta heq punimin nga revista përfundimisht.

ExpressAktiv

KlanKosova.tv