“Një shaka e pa kripë”, Arbana paralajmëron Donaldin pasi i mbuloi fytyrën me qese celofoni Beniadës

Me të filluar spektakli i Big Brother VIP, Arbana pyeti banorët se si ka shkuar ky tre ditësh, duke qenë se janë kujdesur për Einxhel Shkirën, banoren e cila theu krahun brenda shtëpisë më të famshme në Shqipëri.

 

Por, pas kësaj, Arbana ka paralajmëruar Donaldin për një lojë që i kishte bërë Beniadës para fillimit të spektaklit.

“Një shaka e pa kripë Donald, kur ti me qese celefoni i mbulon fytyrën Beniadës. Keni kujdes, mos i bëni këto lojëra më”, ka qenë deklarata e Arbanës.

Derisa në anën tjetër Donaldi ka kërkuar falje për këtë lojë dhe tha se nuk e ka bërë me të keq, por sipas tij Beniada e kishte të hapur gojën.

ExpressAktiv

Kosovarja-ks.com