Nagavci thotë se mbi 2000 mësimdhënës janë tepricë, tregon çfarë do të bëhet me ta
SHKOLLA

Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci, ka bërë të ditur se mbi 2000 mësimdhënës janë tepricë në shkollat e vendit.

Por ajo përmes një postimi në Facebook ka shkruar se është planifikuar buxheti që zvogëlimi i numrit të nxënësve të mos reflektoi me humbjen e vendeve të punës për mësuesit.

Postimi i tij:

Më shumë se 2000 mësimdhënës kanë vëmendjen dhe kujdesin e qeverisë.

Është planifikuar buxheti që zvogëlimi i numrit të nxënësve të mos reflektoi me humbjen e vendeve të punës për mësuesit.

– Advertisement –

Rikualifikimi i mësimdhënësve, riorganizimi i shkollave dhe politikat e reja të planifikuara do të mundësojnë ruajtjen e vendeve të punës, ashtu si edhe ruajtjen e buxhetit.

ExpressAktiv

kidsofkosova.net