Një burrë ka informuar policinë se i janë vjedhur lopa e viçi nga stalla në Gllanasellë të Drenasit.

Rasti është duke u hetuar.

Njoftimi i plotë i policisë:

VJEDHJE E RËNDË/Gllanasellë, Gllogoc 14.01.2023 – 08:03. Ankuesi mashkull kosovar, ka informuar se persona të panjohur me forcë kanë depërtuar në stallë dhe kanë vjedhur dy gjedhe (një lopë dhe një viç),. Rasti është duke u hetuar.

ExpressAktiv

GazetaExpress