Punësimet familjare dhe partiake kohëve të fundit janë tem që diskutimi pas skandalit në Korporatën Energjetike të Kosovës (KEK).

Lidhur me këtë emisioni i mëngjesit në T7, “#Gjesi”, i ka marrë mendimet edhe të qytetarëve

 

Gazetarja serbe e pyet Kurtin se kur do t’i vizitojë mjediset me serbë, kë…
Ata janë shprehur të mllefosur dhe kanë thënë se që nga pas lufta partitë politike i kanë punësuar familjarët dhe militantët e tyre.

Për t’i dëgjuar mendimet e tyre, klikoni në video.

ExpressAktiv

GazetaExpress.