Në një bisedë me Oltën, Kristi tha se edhe pse tipa si ata janë në minorancë në shtëpi, zëri i tyre gjithësesi është i fuqishëm.

Olta: Kam parë shumë këtu që janë frikacakë dhe ndaj rrinë me shumicën! ë luaj rolin e budallaqes është specialiteti im, se s’kam nevojë për këta!

Kristi: Këtu duhet të bësh si naiv, s’ke ç’të bësh!

ExpressAktiv

Top Channel