Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka bërë të ditur se në trajtim mjekësor nga Covid-19 në spitalet rajonale dhe klinikat COVID në QKUK janë 90 pacientë, raporton Gazeta Express.

Sipas SHSKUK’së, 80 janë të konfirmuar me Covid-19 pozitivë, 6 të negativizuar. 70 pacientë janë me oksigjeno-terapi dhe 4 në Mjekim Intensiv.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 45 pacientë

Mjekimi Intensiv i Klinikës Infektive, 4 pacientë

Klinika e Pediatrisë, 2 pacientë

Spitali i Prizrenit, 8 pacientë

Spitali i Gjilanit, 10 pacientë

Spitali i Pejës, 2 pacientë

Spitali i Gjakovës, 10 pacientë

Spitalit Mitrovicës, 2 pacientë

Spitali i Ferizajt, 7 pacientë.

EpressAktiv

GazetaExpress