Kamionë të djegur e të braktisur në barrikadën tek “Dudi Kërrsh”•

Veriu.info ka qëndruar në mëngjes tek barrikada tek Dudi Kërrsh ku shiheshin kamionë të djegur në barrikadën e vendosur në urën e këtij lokacioni.

Aty nuk shihej askush përveç kamionëve të djegur dhe të braktisur.

Gjatë kohës sa qëndruan gazetarët e Veriu.info në vendin e ngjarjes arritën edhe policia e Kosovës.

ExpressAktiv