Telegram ngushëllimi

E nderuar familja Behrami

Me pikëllim të thellë morëm lajmin për ndarjen nga jeta në moshë shumë të re, te vajzës tuaj dhe koleges tonë Florentina Behrami.

Ju shprehim ngushëllimet e tona më të sinqerta, në këto ditë shumë të vështira për ju.

Florentinen do ta kujtojmë gjithmonë për pozitivitetin, dashurinë, për punën e palodhshme dhe edukatën e lartë që e përqonte në shoqëri dhe njerëzit përreth.

Ngushëllime familjes, miqve dhe dashamirëve të Florentina Behramit.

ExpressAktiv

Organizata Zëri Studentor