35-vjeçari nga Kosova Kushtrim Bytyçi ka humbur jetën në një aksident trafiku në SHBA.

Lajmin e ka bër të ditur axha i të ndjerit, Riza Bytyçi.

Njoftimi i plotë i familjes:

Njoftojmë miqët, shokët dhe mbarë farefisin,se me daten 02.04.2022 , në një aksident tragjik të komunikacionit në SHBA, në moshen 35 vjeqare ,ndërroi jetë me i dashuri i ynë i familjes Kushtrim Isa Bytyçi ( djali i vëllaut)

Varrimi i te ndjerit bëhet sot me datën 05.04.2022 ne Ëaterbury – SHBA, ndërsa e pamja do te bëhet në Prishtinë me daten 09.04.2022 .

Adresa: Veternik afer Fshatit Ndërkombëtar , Rr. Hysen Lepnica nr. 48.

ExpressAktiv

kosovarja-ks.com