nga:Donika Fetahu

Aleksey, një ish-inxhinier i nëndetëseve që tani riparon makinat për të siguruar jetesën, ka shpëtuar më shumë se 175 të rritur dhe fëmijë nga qyteti i tij i lindjes, Mariupol, sipas skynews.
Ai është kthyer herë pas here në qytet, për të ndihmuar njerëzit të largohen me makinën e tij, të cilën ai e quan “shpëtimtarja” e tij pasi ndihmoi atë dhe të tjerët të arratiseshin.Mariupoli është qyteti më i bombarduar nga forcat ruse, ndërsa civilët kanë mbetur pa ushqime dhe ujë të pijshëm për ditë të tëra.

ExpressAktiv

GazetaBlic