Duke filluar nga dita e sotme, fëmijët deri në moshën 16-vjeçare mund të përfitojnë nga shtesat mujore për fëmijë.

Kështu ka njoftuar përmes një postimi në Facebook ministri i Financave, Hekuran Murati.

“Dhe, më në fund, përmbushet në tërësi njëri nga premtimet kryesore të Qeverisë sonë. Nga tani e tutje, të gjithë fëmijët deri në moshën 16 vjeçare mund të përfitojnë nga shtesat mujore për fëmijë”- ka shkruar Murati.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0NT69xshYM74chKkSgvhDCQ5N163UdXQCysBmimLWRkz9NRhtyGHWJ2taFPY8Rsmhl&id=503470521&sfnsn=mo&mibextid=RUbZ1f

ExpressAktiv

Kallxo.com