Hakmarrja e Zhaklinës: Dua Oltën dhe Armaldon në rulotë! Olta: Arbana, po sikur të refuzoj?

Zhaklina e preferuara e publikut për këtë javë zgjodhi që të dalë nga rulota bashkë me Ronaldon, dhe në vend të tyre të shkojë Olta dhe Armaldo.

I preferuari i kësaj nate pati mundësinë, të ndryshojë nëse do çiftin e rulotit dhe fati e donte që pas një sherri të heshtur Olta -Zhaklina, ato të ndërronin vendet me njëra -tjetrën.

E vetmja pikëpyetje tani është nëse Olta do pranojë të shkojë në rulotë, pasi ajo pyeti Arbanën se çfarë do të ndodhte nëse refuzonte…

ExpressAktiv

Top Channel