Gazi Istogu është një nder këngetaret me të kerkuar për dasma dhe ahengje.

Vjen me një bashkpunim,për festat e fund vitit, ketë e ka bërë të ditur ne rrjete sociale.
Për një atmosfer të garantuar në dasmat dhe ahengjet tuaja kontaktoni kete numer për rezervime: ±38349338937

ExpressAktiv