Pas “Prime-it” të së martes ku Fifi u alivanos gjatë transmetimit live dhe ku deshi të largohej nga shtëpia e famshme ajo u qetësua nga prezentuesja, Arbana Osmani, dhe vazhdoi prapë lojën.

 

Gjatë trasmetmit të sotëm Fifi doli përpara banorëve dhe dha deklaratën se do të largohet nga shtëpia duke kërkuar nga banorët që ta ndihmojnë për t’i bërë gati valixhet, shkruan “Kosovarja”.

Në mes lotëve banorët i dhanë përqafime pa fund artistes duke mos i besuar ende se po largohet.

ExpressAktiv

kosovarja-ks.com