Fëmija me inicialet A.K., ka humbur betejën me kancerin në një spital në Turqi.

Në njoftimin për vdekjen e tij, u tha se fëmija shkoi për shërim në Turqi “me ndihmën e shumë qytetarëve që mblodhën shumën e parave që i duheshin në të dyja operacionet që i kishte në Tiranë dhe Turqi”.

Ky fëmijë ishte fëmija i vetëm në familje.

ExpressAktiv

GazetaExpress