Çifti i BBV, Dagz dhe Einxhel janë duke e shijuar lidhjen e tyre të dashurisë.

Sot Einxhel i ka bërë një dhuratë të veçantë atij, ku ai është befasuar pasi ka marrë dhuratën e parë nga ajo.

Enxhel kishte ruajtur shkopinj nga darka me sushi në suitën ku patën shumë puthje dhe përqafime bashkë.

Dagz e ‘mbyti’ me puthje Enxhin e cila i thoshte se kishte lyer buzët.

ExpressAktiv

Kosovarja-ks.com