Megjithëse është pezulluar greva në arsim, për një muaj të mosmbajtjes së mësimit, disa prindër po kërkojnë llogari nga SBASHK-u.

Për orët e humbura ata kanë deponuar padi ndaj kësaj sindikate.

Në padinë e siguruar nga Gazeta10, prindërit e akuzojnë SBASHK-un që në mënyrë të kundërligjshme i ka privuar nxënësit nga e drejta e mësimit.

Kësaj padie, ata ia kanë bashkënagjitur edhe vendimet e SBASHK-ut për fillimet e grevës në arsim, si dhe hapave të tjerë që lidhen me këtë veprim sindikal.

Më poshtë mund ta shihni një pjesë të padisë së siguruar nga Gazeta10.

ExpressAktiv

Kanali10