Thënia “Jeta sjell shumë të papritura” merr kuptim përmes kësaj pamje.

Disa pinguinë teksa po lëviznin në grup akulli pëson çarje dhe njëri nga pinguinët shkëputet nga grupi.

Ai mezi arrin të kalojë në anën tjetër dhe t’i bashkohet sërish grupit të tij.

Tek shokët e tij u pa një moment i papërshkruar i gëzimit.

ExpressAktiv

KlanKosova.tv