Kohëve të fundit vendi ynë po përballet me mot të ndryshueshëm, teksa në mëngjesin e ditës së sotme kanë filluar edhe reshjet e borës nëpër qytete të ndryshme.

Borë në prill po bie në kryeqytet dhe në shumë pjesë të vendit. Bora vetëm sa ka nisur të mbulojë

 

Osmani godet Thaçin e Pacollin: S’ka më lobim për lëkurë dhe biznese indiv…
Përmes videove të dërguara nga qytetarët, faqja “Meteo Ballkan”, ka publikuar video nga pothuajse secila komuna e Kosovës.

ExpressAktiv

Magure, Kamenicë
Stantërgu i Mitrovicës 
Bajgorë
Gërmi, Prishtinë
Podujevë
Rugovë
 “Kodra e Timave” – Prishtinë, pranë QMF-së

Kujtojmë se bora vije pas javës që lam pas me temperatura deri 20 gradë./Express