Bora Zemani dhe Elvana Gjata janë shumë të ngjajshme, duken sikur të jenë motra.

 

Ngjajshëmria e tyre u komenua shumë në media, sidomos kur shkoi Efi në “Pëputhen”, pasi edhe ajo ngjante shumë më të dya, shkruan”Kosovarja”.

Së fundmi, Bora ka bërë një “TikTok”, me një pjesë ku fliste Elvana.

Elvana videon e Borës e shpërndau në InstaStory. Duket se i ka pëlqyer emitimi i saj.

ExpressAktiv

kosovarja-ks.com