Në klipin e prezantimit, banorja më e re, Xheisara u shpreh se në shtëpinë e Big Brother VIP nuk ka atmosferë dhe nuk ka muzikë.

“Aty nuk ka muzikë, nuk ka atmosferë, s’ka njerëz që këndojnë”, tha Xheisara

Në spektaklin sonte u dha një klip për banorët e rinj dhe të vjetër, ku Beatrix iu kundërpërgjigj Xheisarës

Në dhomën e rrëfimit, Trixa tha se ajo nuk mund t’i tregoj atyre nëse ka atmosferë apo jo, se aty realisht ka.

“Ti po don me na tregu a ka muzikë këtu a jo, hajde loçkë se ta tregojë unë”, ishin fjalët e Beatrix.

Theksojmë se Xheisara është mikeshë e Bora Zemanit.

ExpressAktiv

Kosovarja-ks.com