Isa Vatovci

7 persona janë lënduar në një aksident trafiku që ka ndodhur sot rreth orës 16:00 në magjistralen Prishtinë – Gjilan, në afërsi të pendës së liqenit të Badocit.
Sipas Policisë, në aksident janë përfshirë dy vetura, ndërkaq të lënduarit janë dërguar në qendrat më të afërta mjekësore si dhe në QKUK – Prishtinë, për të marrë trajtimin e nevojshëm mjekësor. Policia ka nisur një hetim lidhur me rrethanat e këtij aksidenti.

ExpressAktiv

Kallxo.com